Producătorul de mobilă Spectral a deschis al zecelea magazin, în Târgu Jiu

Publicat de Spectral 18.05.2020 0 Comentarii

Producătorul de mobilă Spectral a deschis al zecelea magazin, în Târgu Jiu

 

 

Producătorul de mobilă Spectral Mobilă a deschis pe 15 mai cel de-al zecea magazin, în Târgu Jiu. Acestea este primul magazin inaugurat în acest an și a treia locație deschisă în sistem de franciză, după cele de anul trecut, din Pitești și Calafat. 

 

Noul magazin din Târgu Jiu deschis în franciză are o suprafață de 270 mp și a necesitat o investiție totală de 70.000 de euro. Inițial deschiderea a fost programată pe 31 martie, dar din cauza pandemiei cu coronavirusul SARS-CoV-2 deschiderea s-a amânat cu o lună și jumătate.

 

“Cu siguranță deschiderea magazinului din Târgu Jiu, care este al zecelea magazin Spectral Mobilă, va fi de neuitat pentru noi din cauza contextului epidemiologic actual. Deschiderea inițială a magazinului a fost programată pentru 31 martie, iar amenajarea și investițiile în marketing au început încă din luna februarie. Pe măsură ce ne apropiam de data deschiderii realizam că este compromisă deschiderea la acea dată, dar totodată existau materiale publicitare deja tipărite cu data de 31 martie, distribuția acestora era în plină desfașurare, marketingul online deja avea un buget semnificativ consumat pentru acea dată și am luat decizia să deschidem totuși pe 31 martie, deși traficul și vânzările în celelalte magazine erau deja scăzute cu până la 90%. Nu am vrut să-i dezamăgim pe cei care, în ciuda situației de atunci, ar fi venit să ne vadă produsele în ziua deschiderii. Absurdul situației a creat o situație delicată pe care acum o percepem ca amuzantă. Pe 31 martie am deschis magazinul, iar a doua zi, pe 1 aprilie acesta s-a închis, angajații acestuia intrând în șomaj tehnic. Odată cu încheierea stării de urgență, pe 15 mai magazinul s-a deschis cu program normal și sperăm că nu vor mai exista perioade de inactivitate cauzate de eventuale restricții reintroduse de autorități.” a declarat Dan Dodiță, director de vânzări al Spectralcom SRL.

 

Magazinul din Târgu Jiu este al zecelea magazin Spectral Mobilă după cele deja deshise în Bârlad, București, Buzău, Calafat, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat, Pitești și Tecuci. 

 

Sursa: retail.ro

Lasa comentariu