Politica de confidentialitate

  1. Site-ul www.spectral.ro si marca Spectral Mobila sunt proprietatea SC Spectralcom SRL, RO4445850, J37/716/1993, str. Weinfeld nr. 2 Barlad, jud. Vaslui, cod postal 731140, capital social: 210.000 lei, IBAN: RO04BACX000000036898, UniCredit sucursala Barlad.
  2. Datele furnizate de clienti catre SC Spectralcom SRL nu vor fi folosite in scop comercial in relatia cu alte persoane juridice sau fizice. Informatiile solicitate sunt necesare pentru intocmirea actelor de vanzare-cumparare si a certificatelor de garantie, pentru plata produselor catre SC Spectralcom SRL si cunoasterea adresei la care se vor livra produsele.
  3. Prin efectuarea unei comenzi clientul accepta preturile de vanzare publicate pe site, modalitatile de livrare afisate pe site si termenii si conditiile publicate in pagina.
  4. Prin abonarea la newsletter clientul accepta sa primeasca informari, anunturi sau actiuni de marketing din partea SC Spectralcom SRL cu referire doar la produsele sau serviciile oferite de SC Spectralcom SRL sau de colaboratorii implicati direct in activitatea desfasurata de SC Spectralcom SRL prin magazinele traditionale sau magazinul on-line www.spectral.ro .
  5. Toate conditiile comerciale stabilite intre SC Spectralcom SRL si client sunt confidentiale si nu obliga SC Spectralcom SRL la oferirea acelorasi conditii comerciale pentru achizitii viitoare sau catre alti clienti.