Producătorul de mobilă Spectralcom deschide un nou magazin

Publicat de Spectral 15.09.2020 0 Comentarii

Producătorul de mobilă Spectralcom deschide un nou magazin

 

 

Producătorul de mobilă Spectralcom, care deține o fabrică în județul Vaslui, a deschis al 11-lea magazin, în Slatina, al doilea magazin Spectral Mobilă în sistem de franciză din 2020.

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 330 metri pătrați și a necesitat o investiție totală de 70.000 de euro.

 

“În acest an plin de provocări și necunoscute am reușit să menținem ritmul extinderii rețelei de magazine Spectral Mobilă și după deschiderea showroom-ului din Târgu Jiu la final de martie, astăzi 15 septembrie am inaugurat a doua franciză Spectral Mobilă din acest an în Slatina. În acest moment suntem în discuții cu mai mulți parteneri pentru noi deschideri de magazine Spectral Mobilă în mai multe orașe din țară, iar în funcție de momentul semnării contractelor încercăm să mai inauguram o franciză în acest an sau cel târziu la începutul anului viitor, urmând ca pe tot parcursul anului 2021 să deschidem alte 3 sau 4 magazine Spectral Mobilă.” a declarat Dan Dodiță, director de vânzări al Spectralcom SRL.

 

Produsele fabricate de Spectralcom SRL sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 4 magazine Spectral Mobilă în franciză în Calafat, Pitești, Slatina și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

 

Producătorul de mobilă Spectralcom SRL, care deține o fabrică în județul Vaslui, a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri netă de 3,9 milioane de euro, în creștere cu 12% față de cea din 2018.

 

Sursa: profit.ro

Lasa comentariu