Afaceri în creștere pentru Spectralcom, care a lansat primele magazine în franciză și a inițiat noi negocieri

Publicat de Spectral 27.01.2020 0 Comentarii

Producătorul de mobilă Spectralcom SRL, care deține o fabrică în județul Vaslui, a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri netă de 3,9 milioane de euro, în creștere cu 12% față de cea din 2018.

 

 

Compania din Vaslui a deschis anul trecut primele două magazine în sistem de franciză și a început construirea a două noi hale.

 

“În anul 2019 am deschis primele 2 magazine Spectral Mobilă în sistem de franciză care s-au adăugat celor 7 magazine proprii și am crescut semnificativ numărul partenerilor revânzători, astfel încât în acest moment produsele noastre se pot comanda în peste 100 de magazine fizice din întreaga țară. Am putut crește numărul partenerilor prin investiții în utilaje de producție noi și în 2019, iar pentru 2020 ne-am bugetat investiții de 500.000 de euro în creșterea capacității de producție prin construcția a două noi hale în care să ne extindem activitatea și achiziționarea de noi utilaje pentru serie mare care vor funcționa în noile hale. Vremea bună de la inceputul acestui an ne-a permis să demarăm construcțiile încă din a doua jumătate a lunii ianuarie și sperăm ca, până la jumătatea anului, noul flux de producție să fie funcțional. Creșterea capacității de producție ne va permite deschiderea în 2020 a 3 sau 4 noi magazine Spectral Mobilă în sistem de franciză, iar în acest sens suntem deja în discuții cu mai mulți parteneri”, spune Dan Dodiță, director de vânzări al Spectralcom SRL.

 

În 2018, compania avea 88 de angajați.

 

Sursa: Profit.ro

Lasa comentariu