Al 10-lea magazin SPECTRAL MOBILĂ, deschis la Târgu Jiu

Publicat de Spectral 18.05.2020 0 Comentarii

Al 10-lea magazin SPECTRAL MOBILĂ, deschis la Târgu Jiu

 

 

Noul magazin SPECTRAL MOBILĂ are o suprafață de 270 mp și a necesitat o investiție totală de 70.000 de euro. A fost deschis la Târgu Jiu, vineri, 15 mai 2020, odată cu măsurile de relaxare economică de după starea de urgență instituită în România din cauza pandemiei.

 

Dan Dodiță, director vânzări SPECTRALCOM: „Cu siguranță deschiderea magazinului din Târgu Jiu, care este al zecelea magazin SPECTRAL MOBILĂ, va fi de neuitat pentru noi din cauza contextului epidemiologic actual. Deschiderea inițială a magazinului a fost programată pentru 31 martie, iar amenajarea și investițiile în marketing au început încă din luna februarie. Odată cu încheierea stării de urgență, la data de 15 mai, magazinul s-a deschis cu program normal și sperăm că nu vor mai exista perioade de inactivitate cauzate de eventuale restricții reintroduse de autorități.”

 

SPECTRAL MOBILĂ Tg. Jiu este primul magazin deschis de SPECTRALCOM în anul 2020 și al 3-lea în franciză, după cele inaugurate anul trecut în Pitești și Calafat. Este cel de-al 10-lea showroom al companiei, celelalte fiind localizate în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci.

 

În timpul stării de urgență au crescut semnificativ vânzările online

 

Dan Dodiță, director vânzări SPECTRALCOM: „Vânzările de mobilier, în mediul online, au crescut în aprilie 2020 cu 37% față aceeași perioadă a anului trecut. Dar nu putem spune că activitatea nu ne-a fost afectată pentru că online-ul reprezintă doar 18%  din totalul nostru de vânzări. Magazinele noastre, dar și cele cu care lucrăm în franciză, au fost închise o perioadă. 4 erau în centre comerciale care s-au închis automat pe 23 martie și, în câteva zile, le-am închis si pe celelalte care erau spații individuale, din cauză că nu mai intra nimeni în ele. 70% din personalul nostru a fost în șomaj tehnic, iar cu restul am funcționat în producție pentru livrările de pe online și pentru partenerii revânzători care nu au închis. Din fericire, începând cu data de 4 mai am început să le redeschidem întâi pe cele individuale, iar din 15 mai pe cele din centrele comerciale sub 15.000 mp. În momentul de față mai avem închis un singur magazin.”

 

SPECTRALCOM este unul dintre cei mai mari producători de mobilier din PAL melaminat și MDF din zona Moldovei. În fabrica situată în Bârlad sunt produse piese de mobilă pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, holuri și birouri.

 

Produsele SPECTRAL MOBILĂ pot fi văzute pe spectral.ro

 

Sursa: Revista Mobila

Lasa comentariu