Spectral Mobilă a deschis al treilea magazin din ultima lună, în Bacău, în sistem franciză

Publicat de Spectral 27.04.2021 0 Comentarii

Spectral Mobilă a deschis al treilea magazin din ultima lună, în Bacău, în sistem franciză

 

 

Spectralcom a inaugurat pe 26 aprilie, în Bacău, al 15-lea magazin Spectral Mobilă din România. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză și este a treia deschisă în mai puțin de o lună.

 

Magazinul deschis pe strada Milcov nr. 3-5 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectralcom.

 

“Brand-ul Spectral Mobilă este din ce în ce mai cunoscut pe piața mobilei din România, fapt confirmat de cererea tot mai mare a partenerilor locali de a se alătura rețelei Spectral Mobilă. Magazinul deschis în Bacău este al treilea inaugurat în mai puțin de o lună, după două noi locații în Mangalia și Săcele. Vom continua extinderea rețelei Spectral Mobilă și în același timp, pentru a putea acoperi creșterea vânzărilor generată de aceste noi deschideri, vom continua investițiile în creșterea capacității de producție în fabrica de lângă Bârlad”, a declarat Dan Dodiță, director de vânzări al Spectralcom SRL.

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 320 mp și a necesitat o investiție totală de 100.000 de euro.

 

În luna aprilie a acestui an, Spectralcom a inaugurat, în Săcele, al 14-lea magazin Spectral Mobilă, administrat în sistem de franciză.

 

Produsele fabricate de Spectralcom SRL sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 8 magazine Spectral Mobilă în franciză în Bacău, Calafat, Mangalia, Pitești, Săcele, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. Produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie ( www.spectral.ro ), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro, vivre.ro, cel.ro sau esteto.ro.

 

Sursa: Retail.ro

Lasa comentariu