Spectral Mobilă a deschis primul magazin în Transilvania

Publicat de Spectral 14.04.2021 0 Comentarii

Spectral Mobilă a deschis primul magazin în Transilvania

 

 

Spectralcom a inaugurat pe 13 aprilie, în Săcele, al 14-lea magazin Spectral Mobilă. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză și este a doua deschisă în acest an.

 

Magazinul deschis pe strada Alexandru Ion Lapedatu nr. 9, în fostul cinematograf din Săcele, va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectralcom SRL.

 

“Am reușit să deschidem în ultimele două săptămâni două noi magazine situate în regiuni în care nu aveam locații Spectral Mobilă, respectiv în Dobrogea și Transilvania. Avem mai mulți parteneri revânzători în aceste zone care comercializează produsele fabricate de noi, dar acum cu noile deschideri Spectral Mobilă în franciză clienții pot alege dintr-o gamă mult mai amplă de produse” a declarat Andrei Dodiță, director general al Spectralcom SRL.

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 300 mp și a necesitat o investiție totală de 100.000 de euro.

 

Produsele fabricate de Spectralcom SRL sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 6 magazine Spectral Mobilă în franciză în Calafat, Mangalia, Pitești, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

 

Sursa: Retail.ro

Lasa comentariu