Spectralcom - afaceri în creştere cu 12%

Publicat de Spectral 27.01.2020 0 Comentarii

Producătorul de mobilă Spectralcom SRL, care deţine o fabrică în judeţul Vaslui, a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri netă de 3,9 milioane de euro, în creştere cu 12% faţă de cea din 2018, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

 

 

Dan Dodiţă, director de vânzări al Spectralcom SRL, declară: "În anul 2019 am deschis primele 2 magazine Spectral Mobilă în sistem de franciză care s-au adăugat celor 7 magazine proprii şi am crescut semnificativ numărul partenerilor revânzători astfel încât în acest moment produsele noastre se pot comanda în peste 100 de magazine fizice din întreaga ţară".

 

Directorul de vanzări al companiei a mai menţionat: "Am putut creşte numărul partenerilor prin investiţii în utilaje de producţie noi şi în 2019, iar pentru 2020 ne-am bugetat investiţii de 500.000 de euro în creşterea capacităţii de producţie prin construcţia a două noi hale în care să ne extindem activitatea şi achiziţionarea de noi utilaje pentru serie mare care vor funcţiona în noile hale. Creşterea capacităţii de producţie ne va permite deschiderea în 2020 a 3 sau 4 noi magazine Spectral Mobilă în sistem de franciză, iar în acest sens suntem deja în discuţii cu mai mulţi parteneri".

 

SURSA: BURSA

Lasa comentariu