Un producător de mobilă din Bârlad a dat cu flit coronavirusului! A deschis un nou magazin la Târgu-Jiu

Publicat de Spectral 17.05.2020 0 Comentarii

Un producător de mobilă din Bârlad a dat cu flit coronavirusului! A deschis un nou magazin la Târgu-Jiu

 

 

În timp ce mai multe unități comerciale din Târgu-Jiu s-au închis, în perioada de urgență, un comerciant din Bîrlad a avut curajul să-și ducă planul până la capăt, acesta deschizând pe 15 mai al 10-lea magazin al său, și asta în județul Gorj. Este vorba despre un magazin de mobilă, care trebuie să își deschidă porțile cumpărătorilor pe 31 martie. Deschiderea s-a amânat cu o lună și jumătate, dar patronal nu a renunțat la idee. Noul magazin din Târgu Jiu, deschis în franciză are o suprafață de 270 mp și a necesitat o investiție totală de 70.000 de euro.

 

“Cu siguranță deschiderea magazinului din Târgu Jiu, care este al zecelea magazin Spectral Mobilă, va fi de neuitat pentru noi din cauza contextului epidemiologic actual. Deschiderea inițială a magazinului a fost programată pentru 31 martie, iar amenajarea și investițiile în marketing au început încă din luna februarie. Pe măsură ce ne apropiam de data deschiderii realizam că este compromisă deschiderea la acea dată, dar totodată existau materiale publicitare deja tipărite cu data de 31 martie, distribuția acestora era în plină desfășurare, marketingul online deja avea un buget semnificativ consumat pentru acea dată și am luat decizia să deschidem totuși pe 31 martie deși traficul și vânzările în celelalte magazine erau deja scăzute cu până la 90%. Nu am vrut să-i dezamăgim pe cei care, în ciuda situației de atunci, ar fi venit să ne vadă produsele în ziua deschiderii. Absurdul situației a creat o situație delicată pe care acum o percepem ca amuzantă. Pe 31 martie am deschis magazinul, iar a doua zi, pe 1 aprilie acesta s-a închis, angajații acestuia intrând în șomaj tehnic. Odată cu încheierea stării de urgență, pe 15 mai magazinul s-a deschis cu program normal și sperăm că nu vor mai exista perioade de inactivitate cauzate de eventuale restricții reintroduse de autorități” a declarat Dan Dodiță, director de vânzări al Spectralcom SRL.

 

Magazinul din Târgu Jiu este al zecelea Spectral Mobilă după cele deja deschise în Bârlad, București, Buzău, Calafat, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat, Pitești și Tecuci. Producătorul de mobilă Spectralcom din Bârlad estimează afaceri de 4,4 milioane de euro în 2020 şi păstrează creşterea la peste 10%. În 2020 compania are în plan deschiderea a trei sau patru magazine Spectral Mobilă în sistem de franciză şi extinderea capacităţii de producţie prin construirea a două hale noi.

 

Sursa: GorjOnline.ro

Lasa comentariu