Andrei Dodiţă, un antreprenor din Bârlad, a investit 2 mil. euro într-o fabrică de mobilă şi extinde businessul cu magazine în franciză

Publicat de Spectral 01.06.2019 1 Comentarii

Andrei Dodiţă, un antreprenor din Bârlad, a investit 2 mil. euro într-o fabrică de mobilă şi extinde businessul cu magazine în franciză

 

 

Compania Spectralcom din Bârlad a ajuns la o reţea de nouă magazine pe piaţa locală.

 

Compania Spectralcom din Bârlad (judeţul Vaslui), deţinută de antreprenorul Andrei Dodiţă, se extinde în sistem de franciză şi a deschis un magazin în Calafat sub brandul Spectral Mobilă. Acesta este al doilea magazin deschis în sistem de franciză, după cel din Piteşti. Astfel, compania a ajuns la un total de nouă magazine. În plus, produsele companiei sunt prezente în 40 de magazine partenere din toată ţara, în magazinul online, dar şi pe platforme de tip marketplace (eMag.ro ,Carrefour.ro , Cel.ro, Domo.ro etc.).

 

"Pentru comertul traditional planurile sunt sa ne extindem in toata tara in magazine in franciza sub brandul Spectral Mobila. Deja suntem in discutii si cu alti posibili parteneri care doresc franciza. Ne dorim minimum doua deschideri de francize pe an. In ultimii 5 ani, Spectralcom SRL a investit constant in extinderea canalelor de vanzare, fapt ce a dus la cresteri anuale semnificative ale cifrei de afaceri", s spus pentru ZF Dan Dodiţă, director de vanzari al Spectralcom. Compania a avut in 2018 o cifra de afaceri de 16,1 milioane de lei (3,5 mil. euro), in crestere cu 4% fata de anul precedent.

 

Businessul Spectralcom a fost infiintat in 1993 de Andrei Dodiţă, iar in 2017 a inaugurat o fabrica de 2 milioane de euro in apropiere de Barlad. In prezent, compania are 92 de angajati, dintre care 42 activeaza in fabrica. Compania are magazine sub brandul Spectral Mobila in Barlad, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Ramnicu Sarat, Tecuci, Pitesti si Calafat. Noul magazin din Calafat deschis in franciza are o suprafata de 500 mp si a necesitat o investitie de 100.000 de euro.

 

SURSA: Ziarul Financiar

1 Comentarii

Mocanu Ilie:
14.10.2019, 10:01:00 AM
Raspunde

Felicitari

Lasa comentariu