Cel mai mare magazin SPECTRAL MOBILA, deschis la Iași

Publicat de Spectral 26.11.2021 0 Comentarii

Cel mai mare magazin SPECTRAL MOBILA, deschis la Iași

 

 

SPECTRAL MOBILA a inaugurat al 18-lea magazin din România. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză.

 

Magazinul deschis ieri pe Calea Chișinăului nr. 132 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de companie.

 

„Ne bucurăm că încheiem anul 2021 cu un record personal în ceea ce privește numărul de magazine deschise, showroom-ul din Iași fiind a șasea locație inaugurată în acest an. Totodată suntem fericiți că am adăugat pe harta magazinelor Spectral Mobilă cel mai mare oraș din Moldova care este la doar 130 de km de fabrica noastră. Ne dorim să menținem ritmul deschiderilor și în 2022, iar în acest sens suntem în discuții cu mai mulți parteneri care doresc să se alăture francizei Spectral Mobilă și vom deschide primele noi locații în primăvară”, a declarat Dan Dodiță, director executiv SPECTRAL MOBILA.

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 700 mp și a necesitat o investiție totală de 200.000 de euro.

 

Produsele fabricate de SPECTRAL MOBILA sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii la Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 11 magazine în franciză la Bacău, Baia Mare, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Iași, Mangalia, Pitești, Săcele, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate online, pe magazinul deținut de companie spectral.ro, dar și pe alte platforme de tip marketplace ca eMag.ro, vivre.ro, cel.ro sau esteto.ro.

 

Sursa: Revista Mobila

Lasa comentariu