Cel mai mare magazin Spectral Mobilă s-a deschis la Iași

Publicat de Spectral 24.11.2021 1 Comentarii

Cel mai mare magazin Spectral Mobilă s-a deschis la Iași

 

 

Magazinul Spectral Mobilă cu numărul 18 s-a deschis la Iași, pe Calea Chișinăului nr. 132, cu numai câteva zile în urmă, pe 23 noiembrie. Administrat în sistem franciză, acest nou magazin reprezintă cea mai mare locație din lanțul fabricii Spectral.

 

În cifre, este vorba de al șaselea magazin Spectral deschis în acest an. Investiția s-a ridicat la suma de 200.000, fiind vorba de un magazin cu suprafață de 700 mp.

 

„Ne bucurăm să încheiem anul 2021 cu un record în ceea ce privește numărul de magazine deschise, showroom-ul din Iași fiind a șasea locație inaugurată în acest an. Totodată suntem fericiți că am adăugat pe harta magazinelor Spectral Mobilă cel mai mare oraș din Moldova care este la doar 130 de km de fabrica noastră. Ne dorim să menținem ritmul deschiderilor și în 2022, iar în acest sens suntem în discuții cu mai mulți parteneri care doresc să se alăture francizei Spectral Mobilă și vom deschide primele noi locații în primăvară.” a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila SA.

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 11 magazine Spectral Mobilă în franciză în Bacău, Baia Mare, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Iași, Mangalia, Pitești, Săcele, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie.

 

Sursa: MagMob

1 Comentarii

Boss:
01.05.2023, 11:41:36 PM, Boss
Raspunde

Okkk

Lasa comentariu