Compania Spectral Mobilă a inaugurat la Timișoara al doilea magazin din luna mai

Publicat de Spectral 16.05.2023 0 Comentarii

Compania Spectral Mobilă a inaugurat la Timișoara al doilea magazin din luna mai

 

 

Spectral Mobila S.A. a inaugurat pe 16 mai, în Timișoara, al 29-lea magazin Spectral Mobilă din România, noua locație urmând să fi adminsitrată în sistem franciză, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

 

Magazinul a fost deschis pe Strada Divizia 9 Cavalerie Nr. 2A, în centrul comercial Kapa 3, va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de companie.

 

“După deschiderea de acum două săptămâni din Brăila iată-ne în cealaltă parte a țării, în Timișoara mai exact, cu o nouă inaugurare de magazin Spectral Mobilă. Continuăm extinderea și vom menține ritmul deschiderilor din două în două săptămâni cu noi magazine Spectral Mobilă în Întorsura Buzăului, Sibiu, Turda sau Sighetu Marmației”, a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila S.A..

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 220 mp și a necesitat o investiție totală de 180.000 de euro.
Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de șapte magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 22 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Botoșani, Brăila, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos, Târgu Jiu și Timișoara și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

 

De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie (www.spectral.ro), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca: eMag.ro, altex.ro, vivre.ro, cel.ro, elefant.ro sau esteto.ro.

 

Sursa: Economica.net

Lasa comentariu