După ce a intrat în Dobrogea, Spectral Mobilă deschide primul magazin și în Transilvania

Publicat de Spectral 14.04.2021 0 Comentarii

După ce a intrat în Dobrogea, Spectral Mobilă deschide primul magazin și în Transilvania

 

 

Spectralcom SRL a inaugurat în Săcele al 14-lea magazin Spectral Mobilă. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză și este a doua deschisă în acest an.

 

“Am reușit să deschidem în ultimele două săptămâni două noi magazine situate în regiuni în care nu aveam locații Spectral Mobilă, respectiv în Dobrogea și Transilvania. Avem mai mulți parteneri revânzători în aceste zone care comercializează produsele fabricate de noi, dar acum, cu noile deschideri, Spectral Mobilă în franciză clienții pot alege dintr-o gamă mult mai amplă de produse. Prin magazinul din Săcele ne adresăm tuturor locuitorilor din zona Brașovului” a declarat Andrei Dodiță, director general al Spectralcom SRL.

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 300 metri pătrați și a necesitat o investiție totală de 100.000 de euro.

 

Produsele fabricate de Spectralcom SRL sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 6 magazine Spectral Mobilă în franciză în Calafat, Mangalia, Pitești, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

 

Sursa: Profit.ro

Lasa comentariu