Lanțul de magazine Spectral Mobilă se extinde. Al cincilea magazin din acest an în Brăila

Publicat de Spectral 04.05.2023 0 Comentarii

Lanțul de magazine Spectral Mobilă se extinde. Al cincilea magazin din acest an în Brăila

 

 

Cel mai important lucru este să sisținem afacerile românești. Spectral Mobila este un  producător local de mobilă ce își face loc pe piața dominată de marii jucători. Lanțul de magazine a avut un nivel semnificativ de extindere, oferind românilor din țară oportunitatea de a cumpăra mobilă de calitate Made in România. Afacerea a deschis magazine multe orașe din țară, având în momentul de față de 28 de unități de vânzare. De curând, s-a inaugurat un nou magazin în Brăila.

 

Spectral Mobila SA a inaugurat pe 2 mai, în Brăila, al 28-lea magazin Spectral Mobilă din România. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză. Magazinul deschis pe strada Râmnicu Sărat nr. 12-18 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila SA.

 

Nou magazin de mobilă în Brăila

 

„Brăila era unul dintre orașele mari în care nu eram prezenți cu un magazin Spectral Mobila și suntem bucuroși că începând de astăzi toată gama de produse fabricate de noi este disponibilă și brăilenilor printr-un magazin fizic. Pentru prima parte a anului avem programate noi deschideri de magazine Spectral Mobilă și în alte orașe mari ca Timișoara sau Sibiu astfel încât din ce în ce mai mulți români își vor putea achiziționa produse fabricate de noi sub brandul propriu.” a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila SA.

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 500 mp și a necesitat o investiție totală de 200.000 de euro. Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 21 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Botoșani, Brăila, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie ( www.spectral.ro ), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro , altex.ro , vivre.ro , cel.ro , elefant.ro sau esteto.ro.

 

Producători locali de mobilier

 

Spectral Mobila SA este unul dintre cei mai mari producători de mobilier din PAL și MDF din regiunea Moldovei. Fabrica lanțului de magazine se află în apropierea municipiului Bârlad și reprezintă una dintre cele mai mari investiții financiare locale cu capital integral privat. Pentru funcționarea locațiilor,  firma folosește o structură de franciză. Linia de produse Spectral Mobila SA este vastă și cuprinde mobilier, pentru amenajarea dormitoarelor, camerelor de zi, bucătăriilor, holurilor, locurilor de muncă și alte spații care necesită o mobilă de calitate.

 

Piața de mobilă din România este dominată de marii producători. Dar printre aceștia se remarcă și producători locali cu potențial de creștere, precum Spectral Mobila. „Ne-am făcut loc între marile reţele şi micii producători locali. Piaţa e foarte atentă la cerinţele clientului şi e foarte dinamică. Tendinţele de design foarte repede se regăsesc şi în piaţa din România“ a declarat Dan Dodiţă, director executiv, Spectral Mobila. În primele cinci luni ale anului 2022, Spectral Mobila, firma locală de mobilă din zona Bârlad din județul Vaslui, a înregistrat creșteri și și-a bugetat o majorare cu 20% a cifrei de afaceri.

 

Sursa: InfoFinanciar.ro

Lasa comentariu