Producătorul de mobilă Spectral din Vaslui investeşte 1 mil. lei în utilaje şi camioane pentru transport. Compania a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri netă de 6,7 mil. euro.

Publicat de Spectral 22.01.2024 2 Comentarii

Producătorul de mobilă Spectral din Vaslui investeşte 1 mil. lei în utilaje şi camioane pentru transport. Compania a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri netă de 6,7 mil. euro.

 

 

Compania a aplicat pentru fonduri prin Programul naţional multianual de microindustrializare, dar proiectul nu se află printre cele aprobate.

 

Producătorul de mobilă Spectral Mobila, care deţine o fabrică în apropierea municipiului Bârlad şi o reţea de magazine sub acelaşi nume, investeşte 1 milion de lei în achiziţia de utilaje pentru producţia de mobilă şi în camioane de transport pentru produsele fabricate.

 

„Am aplicat pentru fonduri de 500.000 de lei în cadrul Programului naţional multianual de microindustria­lizare pentru investiţia de 1 milion de lei,  dar nu au fost fonduri decât pentru mai puţin de 200 de companii care s-au înscris. Noi am avut numărul de înregistrare 814 şi nu suntem printre cei care au fost admişi. Vom face în continuare investiţiile din fonduri proprii“, a spus Dan Dodiţă, admi­nistrator al Spectral Mobilă.

 

Sursa: Ziarul Financiar

2 Comentarii

Angel17:
30.01.2024, 09:06:09 AM, www.jsconstructionremodeling.com
Raspunde

Thanks for sharing this.

jake:
22.04.2024, 10:10:11 AM, Access Control Systems Services
Raspunde

You're very welcome! I'm delighted that you found my assistance valuable and encouraging. Your journey of exploration and learning is something I deeply admire, and I'm committed to supporting you every step of the way. Whether you have more questions, seek further guidance, or want to delve into new topics, don't hesitate to reach out—I'm here to help whenever you need it! Your curiosity and enthusiasm are truly inspiring, and I'm here to support you in your continued pursuit of knowledge. Access control systems services in New York encompass a range of solutions designed to regulate entry to buildings, facilities, and sensitive areas. These services are essential for ensuring the security of premises, protecting assets, and safeguarding personnel. Here are key aspects of access control systems services commonly offered in New York:

Lasa comentariu