Producătorul de mobilă Spectral Mobilă din Bârlad a încheiat 2023 cu afaceri de 6,7 mil. euro, plus 16% an/an şi o reţea de 34 de magazine

Publicat de Spectral 18.01.2024 1 Comentarii

Producătorul de mobilă Spectral Mobilă din Bârlad a încheiat 2023 cu afaceri de 6,7 mil. euro, plus 16% an/an şi o reţea de 34 de magazine

 

 

Producătorul de mobilă Spectral Mobila, care deţine o fabrică în apropierea municipiului Bârlad şi o reţea de magazine sub acelaşi nume, a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri netă de 6,7 milioane de euro, în creştere cu 16% faţă rezultatul obţinut în 2022, în timp ce numărul de magazine a ajuns la 34, după ce anul trecut compania a deschis 11 unităţi în mai multe puncte din ţară.

 

“În 2023 am deschis 11 noi magazine Spectral Mobilă în Timişoara, Sibiu, Turda, Brăila, Moreni, Sighetu Marmaţiei, Întorsura Buzăului, Sfântu Gheorghe, Botoşani, Galaţi, Târgu Frumos şi am ajuns la o reţea de 34 de magazine Spectral Mobilă proprii sau în franciză”, spune Dan Dodiţă, director executiv al Spectral Mobila SA.

 

Potrivit acestuia,  compania va continua să extindă reţeaua de magazine şi în 2024, având deja programate o serie de deschideri în Roman, Cluj-Napoca, Oradea şi Beclean, dar şi discuţii cu mai mulţi parteneri din alte oraşe ale ţării.

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o reţea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, Bucureşti, Buzău, Călăraşi, Galaţi, Râmnicu Sărat şi Tecuci, iar 27 de magazine sunt în sistem de franciză şi se află în Adjud, Bacău, Baia Mare, Botoşani, Brăila, Braşov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focşani, Iaşi, Întorsura Buzăului, Mangalia, Moreni, Olteniţa, Piteşti, Săcele, Sebeş, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmaţiei, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos, Târgu Jiu, Timişoara şi Turda. Pe lângă reţeaua proprie, produsele Spectral Mobila se găsesc în peste 100 de magazine partenere din întreaga ţară.

 

Spectral Mobila activează şi în mediul online, având un site propriu, dar este prezentă şi pe mai multe platforme de tip marketplace precum eMag.ro, altex.ro, vivre.ro , cel.ro , elefant.ro sau esteto.ro.

 

Sursa: Ziarul Financiar

1 Comentarii

Angel17:
30.01.2024, 09:08:46 AM, www.platinumcrete.com
Raspunde

Such an amazing blog. Thank you so much for sharing this.

Lasa comentariu