Producătorul de mobilă Spectral vrea să deschidă încă șase magazine și o nouă fabrică de tapițerie, în 2023

Publicat de Spectral 17.02.2023 0 Comentarii

Producătorul de mobilă Spectral vrea să deschidă încă șase magazine și o nouă fabrică de tapițerie, în 2023

 

 

Producătorul de mobilă Spectral Mobila, care deține o fabrică în județul Vaslui, a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri netă de 5,8 milioane de euro, în creștere cu 16% față de cea din 2021.

 

"În 2022 am deschis 6 noi magazine Spectral Mobilă în Brașov, Oltenița, Sebeș, Focșani, Adjud și Suceava și am ajuns la o rețea de 24 de magazine Spectral Mobilă proprii sau în franciză. Tot anul trecut am investit 360.000 de euro în 5 instalații de producere a energiei electrice din surse regenerabile prin panouri fotovoltaice cu o putere totală instalată de 320 kW și 150.000 de euro într-o nouă hală de producție destinată creșterii volumului de produse tapițate fabricate. În 2023 vrem să creștem ritmul extinderii rețelei de magazine Spectral Mobilă și avem deja în plan deschiderea în prima jumatate a anului 6 noi magazine în Botoșani, Târgu Frumos, Timișoara, Brăila, Sfântu Gheorghe și Sibiu." Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila

 

Spectral Mobila are în plan și construcția unei noi fabrici de produse tapițate – canapele, colțare, fotolii și altele – pe un teren de 2 hectare achiziționat anul trecut în apropierea fabricii din Tutova, județ Vaslui.

 

”În acest moment suntem în proces de obținere a autorizațiilor preliminare, iar pentru această investiție de peste 1,5 milioane de euro ne dorim să accesăm parțial și fonduri europene”, a adăugat Dodiță.

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 17 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Slatina, Slobozia, Suceava și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie ( www.spectral.ro ), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro , vivre.ro , cel.ro , elefant.ro sau esteto.ro.

 

Sursa: Retail.ro

Lasa comentariu