Proiect de succes, la Bârlad

Publicat de Spectral 27.10.2010 1 Comentarii
          Ieri, într-un cadru festiv, au fost inaugurate utilajele achiziționate de SC SPECTRALCOM SRL Bârlad (centru de prelucrare cu comandă numerică CNC, mașina de aplicat cant pe suprafețe curbe, mașina de aplicat cant automată pentru suprafețe drepte, mașina de aplicat folie pe piese de mobilier, sistem exhaustare, motostivuitor). Acestea au fost luate în cadrul proiectului “Dezvoltarea competitivității firmei prin achiziționarea de noi utilaje” co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Sectorial “Creșterea Competitivității economice” - POS CCE Axa Prioritară 1 - “Un sistem inovativ și ecoeficient de producție”, Domeniul de intervenție 1.1 - “Investiții productive și pregătirea pentru competiția pe piață a întreprinderilor, în special a IMM”. Cu o investiție de aproximativ 257.000 euro, SC SPECTRALCOM SRL rămâne un jucător important pe piața fabricării mobilei.

 

          “Fără a aplica un program de investiții prin POS-CCE AXA 1 «Sprijin pentru consolidarea și modernizarea sectorului productiv prin investiții tangibile și intangibile», această nouă investiție ar fi fost mai greu de realizat, mai ales în contextul economic actual. Mulțumim cu acest prilej angajaților noștri, clienților noștri, furnizorilor de echipamente care au reușit producerea și instalarea acestora conform termenelor stabilite și, nu în ultimul rând, firmei de consultanță care, împreună cu noi, a făcut posibilă implementarea cu succes a proiectului”, ne-a declarat administratorul firmei, Andrei Dodiță.

 

          SPECTRALCOM SRL a accesat în cursul anului trecut un proiect în cadrul PROGRAMULUI OPERAȚIONAL SECTORIAL CREȘTEREA COMPETITIVITÂȚII ECONOMICE AXA PRIORITARÂ 1 - “Un sistem inovativ și ecoeficient de producție” DOMENIUL DE INTERVENȚIE 1.1 - “Investiții productive și pregătirea pentru competiția pe piața întreprinderilor în special a IMM” OPERAȚIUNEA a) Sprijin pentru consolidarea și modernizarea sectorului productiv prin investiții tangibile și intangibile, schema de finanțare “Sprijin financiar de până la 1.075.000 lei, acordat pentru investiții pentru întreprinderile mici și mijlocii”.

 

          În urma analizării dosarului, acest proiect a fost declarat câștigător, contractul semnându-se în luna octombrie 2009. În urma achiziiților efectuate, societatea va beneficia de un ajutor financiar nerambrursabil de 647.150 lei.

 

          Prin implementarea programului se va asigura obținerea unor rezultate precise și corecte, recunoscute ca atare, având un impact semnificativ asupra pieței de profil și o creștere semnificativă a calității serviciilor prestate.

 

          Sursa: Obiectiv de Vaslui

 

1 Comentarii

Mihai:
05.02.2016, 05:04:14 PM
Raspunde

Succes!

Lasa comentariu