Spectral Mobilă a ajuns la o rețea de 24 unități

Publicat de Spectral 27.07.2022 0 Comentarii

Spectral Mobilă a ajuns la o rețea de 24 unități

 

 

Spectral Mobila a ajuns la o rețea de 24 magazine, după ce a inaugurat pe 26 iulie, în Adjud, o nouă locație care va administrată în sistem de franciză.

 

Magazinul deschis pe strada Vasile Alecsandri nr. 108 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila SA.

 

“Pentru anul 2022 ne-am propus să deschidem 6 noi magazine Spectral Mobilă, iar odată cu inaugurarea noului showroom din Adjud ne-am atins această țintă. Cu toate acestea nu dorim să ne oprim aici și probabil până la finalul anului vom mai deschide și alte magazine Spectral Mobilă, fiind în acest moment în discuții cu mai mulți potențiali parteneri din mai multe orașe din țară.” a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila SA.

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 210 mp și a necesitat o investiție totală de 120.000 de euro.

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 17 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Slatina, Slobozia, Suceava și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

 

De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie, dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro, vivre.ro, cel.ro, elefant.ro sau esteto.ro.

 

Sursa: Retail.ro

Lasa comentariu