Spectral Mobilă a investit 100.000 de euro în deschiderea unui nou magazin, în Baia Mare

Publicat de Spectral 13.07.2021 0 Comentarii

Spectral Mobilă a investit 100.000 de euro în deschiderea unui nou magazin, în Baia Mare

 

 

Spectralcom a inaugurat pe 13 iulie, în Baia Mare, al 17-lea magazin Spectral Mobilă din România. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză, are o suprafață de 300 mp și a necesitat o investiție de 100.000 de euro, potrivit unui comunicat de presă.

 

Magazinul deschis pe Bulevardul București nr. 41 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectralcom.

 

„Odată cu deschiderea magazinului din Baia Mare, 2021 devine anul cu cele mai multe inaugurări și totodată anul în care am adăugat pe harta magazinelor Spectral Mobilă cele mai multe regiuni în care nu eram prezenți și anume Dobrogea, Transilvania, Bucovina și acum Maramureș. Suntem bucuroși că brand-ul Spectral Mobilă devine tot mai cunoscut în piața mobilei și din ce în ce mai mulți parteneri locali vor să se alăture francizei, în acest moment fiind în discuții cu mai mulți colaboratori pentru noi deschideri de magazine Spectral Mobilă”, a declarat Dan Dodiță, director de vânzări al Spectralcom.

 

Produsele fabricate de Spectralcom sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 10 magazine Spectral Mobilă în franciză în Bacău, Baia Mare, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Mangalia, Pitești, Săcele, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

 

De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul online deținut de companie, dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro, vivre.ro, cel.ro sau esteto.ro.

 

Sursa: Retail.ro

Lasa comentariu