Spectral Mobilă a ajuns la o cifră de afaceri netă de 5,8 milioane euro în 2022

Publicat de Spectral 17.02.2023 0 Comentarii

Spectral Mobilă a ajuns la o cifră de afaceri netă de 5,8 milioane euro în 2022

 

 

Producătorul de mobilă Spectral Mobila SA, care deţine o fabrică în judeţul Vaslui, a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri netă de 5,8 milioane de euro, în creştere cu 16% faţă de cea din 2021, conform unui comunicat remis redacţiei.

 

"În 2022 am deschis 6 noi magazine Spectral Mobilă în Braşov, Olteniţa, Sebeş, Focşani, Adjud şi Suceava şi am ajuns la o reţea de 24 de magazine Spectral Mobilă proprii sau în franciză. Tot anul trecut am investit 360.000 de euro în 5 instalaţii de producere a energiei electrice din surse regenerabile prin panouri fotovoltaice cu o putere totală instalată de 320 kW şi 150.000 de euro într-o nouă hală de producţie destinată creşterii volumului de produse tapiţate fabricate. În 2023 vrem să creştem ritmul extinderii reţelei de magazine Spectral Mobilă şi avem deja în plan deschiderea în prima jumatate a anului 6 noi magazine în Botoşani, Târgu Frumos, Timişoara, Brăila, Sfântu Gheorghe şi Sibiu. Avem în plan şi construcţia unei noi fabrici de produse tapiţate - canapele, colţare, fotolii şi altele - pe un teren de 2 hectare achiziţionat anul trecut în apropierea fabricii din Tutova, judeţ Vaslui. În acest moment suntem în proces de obţinere a autorizaţiilor preliminare, iar pentru această investiţie de peste 1,5 milioane de euro ne dorim să accesăm parţial şi fonduri europene." a declarat Dan Dodiţă, director executiv al Spectral Mobila SA.

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o reţea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, Bucureşti, Buzău, Călăraşi, Galaţi, Râmnicu Sărat şi Tecuci, 17 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Braşov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focşani, Iaşi, Mangalia, Olteniţa, Piteşti, Săcele, Sebeş, Slatina, Slobozia, Suceava şi Târgu Jiu şi în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga ţară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată ţara prin magazinul on-line deţinut de companie ( www.spectral.ro ), dar şi pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro , vivre.ro , cel.ro , elefant.ro sau esteto.ro, se mai arată în comunicat.

 

Sursa: Bursa

Lasa comentariu