Spectral Mobilă a ajuns la o cifră de afaceri netă de 6,7 milioane euro în 2023

Publicat de Spectral 18.01.2024 1 Comentarii

Spectral Mobilă a ajuns la o cifră de afaceri netă de 6,7 milioane euro în 2023

 

 

Producătorul de mobilă Spectral Mobila SA, care deţine o fabrică în judeţul Vaslui, a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri netă de 6,7 milioane de euro, în creştere cu 16% faţă de cea din 2022, se arată într-un comunicat al Spectral Mobila SA, remis redacţiei.

 

Potrivit sursei menţionate, "În 2023 am deschis 11 noi magazine Spectral Mobilă în Timişoara, Sibiu, Turda, Brăila, Moreni, Sighetu Marmaţiei, Întorsura Buzăului, Sfântu Gheorghe, Botoşani, Galaţi, Târgu Frumos şi am ajuns la o reţea de 34 de magazine Spectral Mobilă proprii sau în franciză. În 2024 continuăm extinderea reţelei de magazine şi avem deja programate deschideri în Roman, Cluj-Napoca, Oradea, Beclean şi suntem în discuţii cu mai mulţi parteneri din alte oraşe ale ţării." a declarat Dan Dodiţă, director executiv al Spectral Mobila SA.

 

Spectral Mobila SA deţine o fabrică în apropierea municipiului Bârlad în care produce o gamă completă de mobilier pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, holuri, băi, birouri sau produse tapiţate cum ar fi canapele, fotolii sau colţare, informează sursa citată. Astfel clienţii magazinelor Spectral Mobilă îşi pot mobila întreaga locuinţă cu produse fabricate exclusiv în România, transmite sursa.

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o reţea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, Bucureşti, Buzău, Călăraşi, Galaţi, Râmnicu Sărat şi Tecuci, 27 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Botoşani, Brăila, Braşov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focşani, Iaşi, Întorsura Buzăului, Mangalia, Moreni, Olteniţa, Piteşti, Săcele, Sebeş, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmaţiei, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos, Târgu Jiu, Timişoara şi Turda şi în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga ţară, informează producătorul de mobilă. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată ţara prin magazinul on-line deţinut de companie ( www.spectral.ro ), dar şi pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro , altex.ro , vivre.ro , cel.ro , elefant.ro sau esteto.ro, se mai arată în comunicat.

 

Sursa: Ziarul Bursa

1 Comentarii

Angel17:
30.01.2024, 09:10:21 AM, www.paintersfortwayne.net
Raspunde

I find this a very interesting blog. Thanks for posting.

Lasa comentariu