Spectral Mobilă a deschis al 20-lea magazin, în Brașov, în sistem franciză

Publicat de Spectral 15.03.2022 0 Comentarii

Spectral Mobilă a deschis al 20-lea magazin, în Brașov, în sistem franciză

 

 

Spectral Mobila a inaugurat pe 15 martie, în Brașov, al 20-lea magazin din România, după o investiție de 170.000 de euro. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză.

 

Magazinul deschis pe strada Cărămidăriei nr. 1 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila SA.

 

„Suntem bucuroși că am atins pragul de 20 de magazine într-unul dintre cele mai importante orașe din România, municipiul Brașov. Este al doilea magazin inaugurat în acest an, după cel deschis săptămâna trecută în Oltenița și vom continua extinderea rețelei Spectral Mobilă. Gama de produse comercializată în noul magazin din Brașov este una variată și cuprinde mobilier pentru dormitor, bucătărie, sufragerie, hol sau birou. De asemenea clienții magazinului pot beneficia de diverse servicii de finanțare pentru produsele achiziționate și servicii de transport sau montaj cu echipe proprii”, a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila.

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 300 de metri pătrați și a necesitat o investiție totală de 170.000 de euro.

 

Spectral Mobila SA a inaugurat pe 8 martie, în Oltenița, al 19-lea magazin din România. Noua locație, situată pe strada Argeșului nr. 50, va fi administrată în sistem de franciză, după o investiție de 150.000 de euro.

 

Spectral Mobila, care deține o fabrică în județul Vaslui, a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri netă de cinci milioane de euro, în creștere cu 21% față de cea din 2020. În 2022, retailerul va deschide șase noi magazine, dintre care patru până de Paște și un depozit de 600 de metri pătrați.

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 13 magazine Spectral Mobilă în franciză în Bacău, Baia Mare, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Iași, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul online deținut de companie, dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro, vivre.ro, cel.ro, elefant.ro sau esteto.ro.

 

Sursa: Retail.ro

Lasa comentariu