Spectral Mobilă a deschis al zecelea magazin din acest an, în Sighetu Marmației

Publicat de Spectral 18.07.2023 0 Comentarii

Spectral Mobilă a deschis al zecelea magazin din acest an, în Sighetu Marmației

 

 

Spectral Mobila S.A. a inaugurat pe 18 iulie, în Sighetu Marmației, al 33-lea magazin Spectral Mobilă din România. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

 

Magazinul este deschis pe Strada Tepliței Nr. 78, va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de companie.

 

“Odată cu deschiderea magazinului din Sighetu Marmației am stabilit un record intern și anume inaugurarea a 10 showroom-uri Spectral Mobilă în doar 5 luni. Acesta este cel mai alert ritm de extindere pe care l-am avut până acum și ne dorim să adăugăm pe harta magazinelor Spectral Mobilă și alte orașe din țară”, a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila S.A..

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 240 mp și a necesitat o investiție totală de 200.000 de euro.
Spectral Mobila S.A. deține o fabrică în apropierea municipiului Bârlad în care produce o gamă completă de mobilier pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, holuri, băi, birouri sau produse tapițate cum ar fi canapele, fotolii sau colțare. Astfel clienții magazinelor Spectral Mobilă își pot mobila întreaga locuință cu produse fabricate exclusiv în România.

 

Produsele fabricate de companie sunt comercializate printr-o rețea de șapte magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 26 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Botoșani, Brăila, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Întorsura Buzăului, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmației, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos, Târgu Jiu, Timișoara și Turda și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie (www.spectral.ro), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca: eMag.ro, altex.ro, vivre.ro, cel.ro, elefant.ro sau esteto.ro.

 

Sursa: Economica.net

Lasa comentariu