Spectral Mobilă a deschis în Brăila al cincilea magazin din acest an

Publicat de Spectral 05.05.2023 0 Comentarii

Spectral Mobilă a deschis în Brăila al cincilea magazin din acest an

 

 

Spectral Mobila SA anunță că a inaugurat în data de 2 mai, în Brăila, al 28-lea magazin din România care funcționează sub brandul Spectral Mobilă. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză.

 

Magazinul este situat pe Strada Râmnicu Sărat Nr. 12-18 și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila S.A..

 

“Brăila era unul dintre orașele mari în care nu eram prezenți cu un magazin Spectral Mobilă și suntem bucuroși că începând de astăzi toată gama de produse fabricate de noi este disponibilă și brăilenilor printr-un magazin fizic. Pentru prima parte a anului avem programate noi deschideri de magazine Spectral Mobilă și în alte orașe mari ca Timișoara sau Sibiu astfel încât din ce în ce mai mulți români își vor putea achiziționa produse fabricate de noi sub brandul propriu”, a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila S.A..

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 500 mp și a necesitat o investiție totală de 200.000 de euro.

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de șapte magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 21 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Botoșani, Brăila, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie (www.spectral.ro), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro, altex.ro, vivre.ro, cel.ro, elefant.ro sau esteto.ro.

 

Sursa: Economica.net

Lasa comentariu