Spectral Mobilă a deschis în Focșani al patrulea magazin din acest an

Publicat de Spectral 31.05.2022 0 Comentarii

Spectral Mobilă a deschis în Focșani al patrulea magazin din acest an

 

 

Compania Spectral Mobilă S.A. a anunțat marți că a inaugurat pe 31 mai, în Focșani, cel de al 22-lea magazin al său din România. Noua unitate va fi administrată în sistem de franciză.

 

Magazinul a fost deschis pe Strada Republicii nr. 64, în centrul comercial Milcov, va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de compania francizoare.

 

“După magazinele deschise în acest an în Brașov, Sebeș și Oltenița am reușit să inaugurăm și în zona Moldovei un nou showroom, în Focșani. Ne-am propus să deschidem cel puțin 5 magazine pe an, iar cu această nouă locație ne-am apropiat de acest prag și luăm în calcul chiar să-l depășim până la finalul anului. Este o perioadă dificilă pentru comerțul cu produse neesențiale din cauza creșterilor accelerate ale prețurilor la energie, combustibili sau materii prime și suntem în permanență atenți la evoluția consumului. Cu toate acestea ne dorim să continuăm extinderea rețelei de magazine Spectral Mobilă, dar și a capacității de producție”, a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobilă.

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 300 mp și a necesitat o investiție totală de 150.000 de euro.

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de șapte magazine proprii sub brandul în: Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 15 magazine în franciză în Bacău, Baia Mare, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

 

De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie (www.spectral.ro), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca: eMag.ro, vivre.ro, cel.ro, elefant.ro și esteto.ro.

 

Sursa: Economica.net

Lasa comentariu