Spectral Mobilă a deschis în Galați al treilea magazin din luna martie

Publicat de Spectral 31.03.2023 0 Comentarii

Spectral Mobilă a deschis în Galați al treilea magazin din luna martie

 

 

Spectral Mobila SA a inaugurat pe 31 martie, în Galați, un nou magazin Spectral Mobilă în urma relocării vechiului magazin din oraș. Noua locație este deținută în mod direct de companie, nefiind una administrată în sistem de franciză cum au fost magazinele deschise în ultimii trei ani, informează societatea prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

 

Magazinul deschis pe Strada Brăilei Nr. 258 bis va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila SA.

 

“Magazinul din Galați este al treilea deschis în luna martie, iar de această dată este vorba despre o relocare, noi fiind prezenți pe piața locală cu un magazin Spectral Mobilă de peste zece ani. În ultimii cinci ani showroom-ul nostru a funcționat într-un centru comercial, iar odată cu terminarea contractului de închiriere ne-am dorit să revenim într-un spațiu stradal cu o vizibilitate mai bună prin care să fim mai aproape de clienții noștri”, a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila SA.

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 250 mp și a necesitat o investiție totală de 200.000 de euro. Compania a mai deschis în luna martie, în sistem de franciză, un magazin în Târgu Frumos și unul în Botoșani.

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de șapte magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 19 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Botoșani, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

 

De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie ( www.spectral.ro ), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca: eMag.ro, vivre.ro, cel.ro, elefant.ro sau esteto.ro.

 

Sursa: Economica.net

Lasa comentariu