Spectral Mobilă a deschis în Oltenița primul magazin din acest an

Publicat de Spectral 08.03.2022 0 Comentarii

Spectral Mobilă a deschis în Oltenița primul magazin din acest an

 

 

Spectral Mobila SA a inaugurat pe 8 martie, în Oltenița, al 19-lea magazin Spectral Mobilă din România. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză.

 

 

Magazinul deschis pe strada Argeșului nr. 50 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila SA.

 

“Am început seria deschiderilor din 2022 cu un magazin Spectral Mobilă în Oltenița și ne-am propus să inaugurăm alte cinci magazine până la finalul anului. După doi ani de pandemie, din păcate și anul acesta a început cu o criză pe care nu o credeam posibilă în Europa. Suntem alături de poporul ucrainean greu încercat în aceste momente și ne dorim ca acest conflict fără nicio justificare să se încheie cât mai curând. Totodată suntem îngrijorați de efectele negative asupra economiei și lucrăm la mai multe scenarii pentru a putea trece cu bine peste creșterile galopante de prețuri la utilități, combustibili, materii prime sau creșterile dobânzilor bancare.” a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila SA.

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 250 mp și a necesitat o investiție totală de 150.000 de euro.

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 12 magazine Spectral Mobilă în franciză în Bacău, Baia Mare, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Iași, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie ( www.spectral.ro ), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro , vivre.ro , cel.ro , elefant.ro sau esteto.ro.

 

Sursa: NewMoney.ro

Lasa comentariu