Spectral Mobilă a deschis în Sebeș al treilea magazin din luna martie

Publicat de Spectral 22.03.2022 0 Comentarii

Spectral Mobilă a deschis în Sebeș al treilea magazin din luna martie

 

 

Compania Spectral Mobilă S.A. anunță că a inaugurat pe 22 martie, în Sebeș, al 21-lea magazin Spectral Mobilă din România. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză.

 

Magazinul deschis pe strada 1 Mai nr. 107 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila SA.

 

“Am accelerat ritmul deschiderilor și am reușit să inaugurăm 3 magazine Spectral Mobilă în doar 3 săptămâni. După locațiile deschise în Brașov și Oltenița în prima jumătate a lunii martie, a venit rândul municipiului Sebeș să-l adăugăm pe harta magazinelor Spectral Mobilă. Suntem încântați că brand-ul nostru devine din ce în ce mai cunoscut pe piața mobilei din România, iar acest lucru face să avem în continuare cereri pentru noi magazine Spectral Mobilă în diferite orașe ale țării.” a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila SA.

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 340 mp și a necesitat o investiție totală de 200.000 de euro.

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 14 magazine Spectral Mobilă în franciză în Bacău, Baia Mare, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Iași, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie (www.spectral.ro), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro, vivre.ro, cel.ro, elefant.ro sau esteto.ro.

 

Sursa: Economica.net

Lasa comentariu