Spectral Mobilă a deschis în Târgu Frumos primul magazin din acest an

Publicat de Spectral 14.03.2023 0 Comentarii

Spectral Mobilă a deschis în Târgu Frumos primul magazin din acest an

 

 

Compania Spectral Mobila S.A. a inaugurat pe 14 martie, în Târgu Frumos, al 25-lea magazin Spectral Mobilă din România, noua locație urmând să fie administrată în sistem de franciză, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

 

Magazinul deschis pe Strada Cuza Vodă bl.7-8 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de companie.

 

“Magazinul din Târgu Frumos este primul dintr-o serie de șapte magazine care vor fi inaugurate în prima jumătate a anului. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză de partenerul care deține și magazinul Spectral Mobilă din Iași. Suntem încântați de acest lucru fiind primul colaborator care deține două locații Spectral Mobilă în două orașe diferite, iar acest fapt este o dovadă că modelul nostru de business este unul de succes care le permite partenerilor noștri să se extindă alături de noi”, a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila S.A..

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 270 mp și a necesitat o investiție totală de 150.000 de euro.

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de șapte magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 18 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

 

De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie (www.spectral.ro), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca: eMag.ro, vivre.ro, cel.ro, elefant.ro sau esteto.ro.

 

Sursa: Economica.net

Lasa comentariu