Spectral Mobilă a deschis primul magazin din acest an. Câte magazine ar urma să fie inaugurate până la finalul lui 2024

Publicat de Spectral 14.03.2024 0 Comentarii

Spectral Mobilă a deschis primul magazin din acest an. Câte magazine ar urma să fie inaugurate până la finalul lui 2024

 

 

Spectral Mobila SA a inaugurat pe 14 martie, în Cluj-Napoca, al 35-lea magazin Spectral Mobilă din România. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză.

 

Magazinul deschis pe strada Oașului nr. 151-153 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila SA.

 

"Magazinul din Cluj-Napoca este primul dintr-o serie de șapte showroom-uri care vor fi inaugurate în prima jumătate a anului. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză de partenerul care deține și magazinul Spectral Mobilă din Sighetu Marmației." Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 350 mp și a necesitat o investiție totală de 200.000 de euro.

 

Spectral Mobila deține o fabrică în apropierea municipiului Bârlad în care produce o gamă completă de mobilier pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, holuri, băi, birouri sau produse tapițate cum ar fi canapele, fotolii sau colțare. Astfel clienții magazinelor Spectral Mobilă își pot mobila întreaga locuință cu produse fabricate exclusiv în România.

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 28 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Botoșani, Brăila, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Cluj-Napoca, Focșani, Iași, Întorsura Buzăului, Mangalia, Moreni, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmației, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos, Târgu Jiu, Timișoara și Turda și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie ( www.spectral.ro ), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro , altex.ro , vivre.ro , cel.ro , elefant.ro sau esteto.ro.

 

Sursa: Retail.ro

Lasa comentariu