Spectral Mobilă a deschis primul magazin din acest an

Publicat de Spectral 14.03.2023 0 Comentarii

Spectral Mobilă a deschis primul magazin din acest an

 

 

Spectral Mobila SA a inaugurat pe 14 martie, în Târgu Frumos, al 25-lea magazin Spectral Mobilă din România. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză.

 

Magazinul deschis pe strada Cuza Vodă, bl. 7-8, va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila SA.

 

"Magazinul din Târgu Frumos este primul dintr-o serie de șapte magazine care vor fi inaugurate în prima jumătate a anului. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză de partenerul care deține și magazinul Spectral Mobilă din Iași." Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 270 mp și a necesitat o investiție totală de 150.000 de euro.

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 18 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

 

De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie ( www.spectral.ro ), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro, vivre.ro, cel.ro, elefant.ro sau esteto.ro.

 

Sursa: Retail.ro

Lasa comentariu