Spectral Mobilă a deschis primul magazin din Bacău

Publicat de Spectral 02.05.2021 0 Comentarii

Spectral Mobilă a deschis primul magazin din Bacău

 

 

Spectralcom SRL a inaugurat în Bacău al 15-lea magazin Spectral Mobilă din România. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză, fiind a treia deschisă în mai puțin de o lună. Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 320 mp și a necesitat o investiție totală de 100.000 de euro.

 

“Brand-ul Spectral Mobilă este din ce în ce mai cunoscut pe piața mobilei din România, fapt confirmat de cererea tot mai mare a partenerilor locali de a se alătura rețelei Spectral Mobilă. Magazinul deschis în Bacău este al treilea inaugurat în mai puțin de o lună, după două noi locații în Mangalia și Săcele. Vom continua extinderea rețelei Spectral Mobilă și în același timp, pentru a putea acoperi creșterea vânzărilor generată de aceste noi deschideri, vom continua investițiile în creșterea capacității de producție în fabrica de lângă Bârlad.” a declarat Dan Dodiță, director de vânzări al Spectralcom SRL.

 

Produsele fabricate de Spectralcom SRL sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 8 magazine Spectral Mobilă în franciză în Bacău, Calafat, Mangalia, Pitești, Săcele, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

 

Sursa: OrasulBacau.ro

Lasa comentariu