Spectral Mobilă a deschis un magazin nou în Miercurea Ciuc

Publicat de Spectral 04.06.2024 0 Comentarii

Spectral Mobilă a deschis un magazin nou în Miercurea Ciuc

 

 

Spectral Mobila S.A. a inaugurat pe 3 iunie, în Miercurea-Ciuc, al 37-lea magazin Spectral Mobilă din România, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

 

Noua locație va fi administrată în sistem de franciză. Magazinul este situat pe Strada Zorilor nr. 40A, va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila S.A..

 

“Astăzi am reușit să inaugurăm magazinul Spectral Mobilă din Miercurea Ciuc, primul din județul Harghita. Pentru noi acoperirea unei zone în care nu eram prezenți este un motiv de satisfacție în plus deoarece ne dorim să ajungem cu magazine fizice cât mai aproape de toți potențialii noștri clienți. Continuăm să investim în extinderea rețelei Spectral Mobilă si vor urma deschideri de noi magazine și în alte județe în care nu suntem prezenți, cum ar fi Bihor sau Bistrița-Năsăud”, a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila S.A..

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 450 mp și a necesitat o investiție totală de 250.000 de euro.

 

Compania deține o fabrică în apropierea municipiului Bârlad în care produce o gamă completă de mobilier pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, holuri, băi, birouri sau produse tapițate cum ar fi canapele, fotolii sau colțare. Astfel clienții magazinelor Spectral Mobilă își pot mobila întreaga locuință cu produse fabricate exclusiv în România.

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila S.A. sunt comercializate printr-o rețea de șapte magazine proprii aflate în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 30 magazine Spectral Mobilă în franciză în Bacău, Baia Mare, Botoșani, Brăila, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Cluj-Napoca, Focșani, Iași, Întorsura Buzăului, Mangalia, Miercurea Ciuc, Moreni, Oltenița, Pitești, Roman, Săcele, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmației, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos, Târgu Jiu, Timișoara și Turda și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie ( www.spectral.ro ), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca: eMag.ro, altex.ro, vivre.ro, cel.ro, elefant.ro și esteto.ro.

 

Sursa: Economica.net

Lasa comentariu