Spectral Mobilă a deschis un nou magazin în Baia Mare, al cincilea din acest an

Publicat de Spectral 13.07.2021 1 Comentarii

Spectral Mobilă a deschis un nou magazin în Baia Mare, al cincilea din acest an

 

 

Spectralcom SRL a inaugurat pe 13 iulie, în Baia Mare, al 17-lea magazin Spectral Mobilă din România. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză.

 

Magazinul deschis pe Bulevardul București nr. 41 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectralcom SRL.

 

“Odată cu deschiderea magazinului din Baia Mare, 2021 devine anul cu cele mai multe inaugurări și totodată anul în care am adăugat pe harta magazinelor Spectral Mobilă cele mai multe regiuni în care nu eram prezenți și anume Dobrogea, Transilvania, Bucovina și acum Maramureș. Suntem bucuroși că brand-ul Spectral Mobilă devine tot mai cunoscut în piața mobilei și din ce în ce mai mulți parteneri locali vor să se alăture francizei, în acest moment fiind în discuții cu mai mulți colaboratori pentru noi deschideri de magazine Spectral Mobilă”, a declarat Dan Dodiță, director de vânzări al Spectralcom SRL.

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 300 mp și a necesitat o investiție totală de 100.000 de euro.

 

Produsele fabricate de Spectralcom SRL sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 10 magazine Spectral Mobilă în franciză în Bacău, Baia Mare, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Mangalia, Pitești, Săcele, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

 

De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie (www.spectral.ro), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMAG.ro, vivre.ro, cel.ro sau esteto.ro.

 

Sursa: New Money

1 Comentarii

Marius:
14.12.2023, 02:21:27 PM, Cc
Raspunde

Am nevoie de o mobila

Lasa comentariu