Spectral Mobilă a deschis un nou magazin în Botoșani, al 26 din rețea

Publicat de Spectral 28.03.2023 0 Comentarii

Spectral Mobilă a deschis un nou magazin în Botoșani, al 26 din rețea

 

 

Compania Spectral Mobila S.A. a inaugurat pe 28 martie, în Botoșani, al 26-lea magazin din rețeua sa. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

 

Magazinul deschis pe Strada Pacea Nr. 47B va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de companie.

 

“Magazinul din Botoșani este al doilea deschis în luna martie și adaugă pe harta locațiilor Spectral Mobilă un nou județ din Moldova în care nu eram prezenți. Continuăm extinderea rețelei Spectral Mobilă pe întreg teritoriul țării, iar până la finalul primăverii avem deja programate amenajări de noi showroom-uri la fiecare două săptămâni. Suntem în discuții cu mai mulți parteneri pentru deschideri de magazine în sistem de franciză și pentru a doua jumătate a anului, iar acest lucru ne dă încredere că vom putea atinge pragul de zece noi locații în acest an”, a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila S.A..

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 400 mp și a necesitat o investiție totală de 200.000 de euro.

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila S.A. sunt comercializate printr-o rețea de șapte magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 19 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Botoșani, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

 

De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie (www.spectral.ro), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca: eMag.ro, vivre.ro, cel.ro, elefant.ro sau esteto.ro.

 

Sursa: Economica.net

Lasa comentariu