SPECTRAL MOBILĂ a deschis un nou magazin în Câmpulung Moldovenesc

Publicat de Spectral 29.06.2021 1 Comentarii

SPECTRAL MOBILĂ a deschis un nou magazin în Câmpulung Moldovenesc

 

 

Spațiul are o suprafață de 200 mp și a necesitat o investiție totală de 70.000 de euro. Magazinul, deschis pe Calea Bucovinei nr. 42 în Câmpulung Moldovenesc, va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de SPECTRALCOM. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză.

 

Dan Dodiță, director de vânzări al SPECTRALCOM: „Pentru anul 2021 ne-am propus 4 magazine noi, iar odată cu deschiderea locației din Câmpulung Moldovenesc ne-am atins acest obiectiv. Suntem în continuare în discuții cu mai mulți parteneri din diferite orașe ale țării pentru noi deschideri de magazine Spectral Mobilă în sistem de franciză și ne dorim să depășim cât mai repede pragul de 20 de locații. Pe lângă investițiile necesare pentru inaugurarea acestor locații, sunt necesare, în paralel, investiții în creșterea capacității de producție și a flotei de camioane pentru livrarea produselor de la fabrică la magazine. Suntem bucuroși că în același timp creăm locuri de muncă atât în orașele unde deschidem noi locații, dar și la fabrica de lângă Bârlad, devenind un angajator important la nivelul județului Vaslui.”

 

Produsele SPECTRALCOM sunt disponibile în 16 magazine proprii sau în franciză

 

Produsele fabricate de SPECTRALCOM sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 9 magazine Spectral Mobilă în franciză în Bacău, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Mangalia, Pitești, Săcele, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

 

De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie spectral.ro, dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro , vivre.ro, cel.ro sau esteto.ro.

 

Sursa: Revista Mobila

1 Comentarii

Starciuc:
03.08.2022, 11:16:58 AM
Raspunde

Dați mobil și în rate cu buletinul?

Lasa comentariu