Spectral Mobilă a deschis un nou magazin în Miercurea Ciuc

Publicat de Spectral 04.06.2024 0 Comentarii

Spectral Mobilă a deschis un nou magazin în Miercurea Ciuc

 

 

Spectral Mobila SA a inaugurat pe 3 iunie, în Miercurea-Ciuc, al 37-lea magazin Spectral Mobilă din România. Noua locaţie va fi administrată în sistem de franciză, se arată într-un comunicat al companiei, remis redacţiei.

 

Magazinul deschis pe strada Zorilor nr. 40A va funcţiona sub brandul Spectral Mobilă şi va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila SA, transmite sursa.

 

Potrivit comunicatului, "Astăzi am reuşit să inaugurăm magazinul Spectral Mobilă din Miercurea Ciuc, primul din judeţul Harghita. Pentru noi acoperirea unei zone în care nu eram prezenţi este un motiv de satisfacţie în plus deoarece ne dorim să ajungem cu magazine fizice cât mai aproape de toţi potenţialii noştri clienţi. Continuăm să investim în extinderea reţelei Spectral Mobilă si vor urma deschideri de noi magazine şi în alte judeţe în care nu suntem prezenţi, cum ar fi Bihor sau Bistriţa-Năsăud." a declarat Dan Dodiţă, director executiv al Spectral Mobila SA.

 

Spaţiul în care va funcţiona magazinul are o suprafaţă de 450 mp şi a necesitat o investiţie totală de 250.000 de euro, conform sursei citate.

 

Spectral Mobila SA deţine o fabrică în apropierea municipiului Bârlad în care produce o gamă completă de mobilier pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, holuri, băi, birouri sau produse tapiţate cum ar fi canapele, fotolii sau colţare. Astfel clienţii magazinelor Spectral Mobilă îşi pot mobila întreaga locuinţă cu produse fabricate exclusiv în România, informează compania.

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o reţea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, Bucureşti, Buzău, Călăraşi, Galaţi, Râmnicu Sărat şi Tecuci, 30 magazine Spectral Mobilă în franciză în Bacău, Baia Mare, Botoşani, Brăila, Braşov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Cluj-Napoca, Focşani, Iaşi, Întorsura Buzăului, Mangalia, Miercurea Ciuc, Moreni, Olteniţa, Piteşti, Roman, Săcele, Sebeş, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmaţiei, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos, Târgu Jiu, Timişoara şi Turda şi în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga ţară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată ţara prin magazinul on-line deţinut de companie ( www.spectral.ro ), dar şi pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro , altex.ro , vivre.ro , cel.ro , elefant.ro sau esteto.ro, se mai arată în comunicat.

 

Sursa: Ziarul Bursa

Lasa comentariu