Spectral Mobilă a deschis un nou magazin în Moreni și a ajuns la o rețea de 34 de magazine

Publicat de Spectral 01.08.2023 1 Comentarii

Spectral Mobilă a deschis un nou magazin în Moreni și a ajuns la o rețea de 34 de magazine

 

 

Spectral Mobila a inaugurat pe 1 august, în Moreni, al 34-lea magazin din România. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză.

 

Magazinul deschis pe strada Căpitan Pantea Ion nr. 13 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de companie.

 

“Magazinul Spectral Mobilă din Moreni este al 11-lea deschis în acest an și primul din județul Dâmbovița. Ne dorim să continuăm extinderea rețelei de magazine Spectral Mobilă astfel încât să fim prezenți în toate județele țării pentru a putea ajunge cât mai aproape de toți potențialii noștri clienți.” a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila SA.

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 400 mp și a necesitat o investiție totală de 200.000 de euro.

 

Spectral Mobila SA deține o fabrică în apropierea municipiului Bârlad în care produce o gamă completă de mobilier pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, holuri, băi, birouri sau produse tapițate cum ar fi canapele, fotolii sau colțare. Astfel clienții magazinelor Spectral Mobilă își pot mobila întreaga locuință cu produse fabricate exclusiv în România.

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 27 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Botoșani, Brăila, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Întorsura Buzăului, Mangalia, Moreni, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmației, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos, Târgu Jiu, Timișoara și Turda și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie ( www.spectral.ro ), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro , altex.ro , vivre.ro , cel.ro , elefant.ro sau esteto.ro.

 

Sursa: NewMoney.ro

1 Comentarii

Mocanu Daniel:
17.03.2024, 10:21:18 AM
Raspunde

Bună ziua..am o întrebare.. produceți usi culisante wenge la comanda??mulțumesc mult

Lasa comentariu