Spectral Mobilă a deschis un nou magazin în Sfântu Gheorghe. Investiție totală de 150.000 de euro

Publicat de Spectral 13.04.2023 0 Comentarii

Spectral Mobilă a deschis un nou magazin în Sfântu Gheorghe. Investiție totală de 150.000 de euro

 

 

Unul dintre cei mai mari producători de mobilier din PAL și MDF din regiunea Moldovei este Spectral Mobila SA. Fabrica afacerii se află în apropierea municipiului Bârlad și reprezintă una dintre cele mai mari investiții financiare locale cu capital integral privat.

 

Cel de-al 27-lea magazin Spectral Mobilă din România a fost deschis pe 11 aprilie la Sfântu Gheorghe. Pentru funcționarea noii locații va fi folosită o structură de franciză. Linia de produse Spectral Mobila SA este largă și cuprinde mobilier pentru paturi, camere de zi, bucătării, holuri, locuri de muncă și alte spații care necesită o mobilă de calitate.

 

Nou magazin în Sfântu Gheorghe


Spectral Mobila SA a inaugurat pe 11 aprilie, în Sfântu Gheorghe, al 27-lea magazin Spectral Mobilă din România. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză. Magazinul deschis pe strada 1 Decembrie 1918 bl. B12 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila SA.

 

“Magazinul din Sfântu Gheorghe este al patrulea deschis în acest an și va fi administrat în sistem de franciză de partenerul care deține și locația din Brașov. După colaboratorul din Iași alături de care am deschis al doilea showroom în Târgu Frumos, acesta este al doilea partener care a decis să se extindă alături de noi. Sunt și alți colaboratori care administrează magazine Spectral Mobilă și sunt în căutarea unor spații potrivite pentru noi locații în alte orașe în afara celor în care activează deja, iar acest lucru ne bucură pentru că partenerii noștri au succes cu magazinele deja deschise.” a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila SA. Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 240 mp și a necesitat o investiție totală de 150.000 de euro.

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 20 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Botoșani, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie ( www.spectral.ro ), dar și pe mai multe platforme de tip market place ca eMag.ro, vivre.ro, cel.ro, elefant.ro sau esteto.ro.

 

Spectral Mobila, la început de drum


Piața de mobilă din România este dominată de marii producători. Dar printre aceștia se remarcă și producători locali cu potențial de creștere, precum Spectral Mobila. „Ne-am făcut loc între marile reţele şi micii producători locali. Piaţa e foarte atentă la cerinţele clientului şi e foarte dinamică. Tendinţele de design foarte repede se regăsesc şi în piaţa din România“ a declarat Dan Dodiţă, director executiv, Spectral Mobila.

 

În primele cinci luni ale anului 2022, Spectral Mobila, firma locală de mobilă din zona Bârlad din județul Vaslui, a înregistrat creșteri și și-a bugetat o majorare cu 20% a cifrei de afaceri, însă luna iunie a anului 2022 adus o scădere a vânzărilor. „Am simţit scăderea consumului din luna iunie. Dacă primele 5 luni ale anului au fost conform aşteptărilor, noi ne-am bugetat o creştere de 20% a cifrei de afaceri, ritmul de creştere a încetinit verti­ginos în luna iunie şi îl resimţim şi în prima jumătate a lunii iulie“, spune Dan Dodiţă, director executiv al Spectral Mobila.

 

Sursa: InfoFinaciar.ro

Lasa comentariu