Spectral Mobilă a deschis un nou magazin în Sibiu, al 31-lea din rețea

Publicat de Spectral 14.06.2023 0 Comentarii

Spectral Mobilă a deschis un nou magazin în Sibiu, al 31-lea din rețea

 

 

Compania Spectral Mobila S.A. anunță că a inaugurat pe 14 iunie, în Sibiu, al 31-lea magazin Spectral Mobilă din România. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză.

 

Magazinul deschis pe Calea Dumbrăvii Nr. 153 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila SA.

 

“Sibiul era unul dintre marile orașe în care nu eram prezenți și am reușit să-l adăugăm pe harta magazinelor Spectral Mobilă. Aceasta este a opta locație deschisă anul acesta și vom continua extinderea cu noi magazine până la finalul anului. Showroom-ul din Sibiu este administrat de partenerul care deține și franciza Spectral Mobilă din Sebeș, iar acest lucru ne dă încredere că modelul nostru de business este unul de succes”, a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila S.A..

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 300 mp și a necesitat o investiție totală de 200.000 de euro.

 

Compania deține o fabrică în apropierea municipiului Bârlad în care produce o gamă completă de mobilier pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, holuri, băi, birouri sau produse tapițate cum ar fi canapele, fotolii sau colțare.

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila S.A. sunt comercializate printr-o rețea de șapte magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 24 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Botoșani, Brăila, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Întorsura Buzăului, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos, Târgu Jiu și Timișoara și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie (www.spectral.ro), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro, altex.ro, vivre.ro, cel.ro, elefant.ro și esteto.ro.

 

Sursa: Economica.net

Lasa comentariu