Spectral Mobilă a deschis un nou magazin în Turda, al 32-lea din rețeaua sa națională

Publicat de Spectral 04.07.2023 0 Comentarii

Spectral Mobilă a deschis un nou magazin în Turda, al 32-lea din rețeaua sa națională

 

 

Spectral Mobila SA a inaugurat pe 4 iulie, în Turda, al 32-lea magazin Spectral Mobilă din România, noua locație urmând să fie administrată în sistem de franciză, informează compania prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

 

Magazinul deschis pe Calea Victoriei Nr. 100 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de companie.

 

“Magazinul Spectral Mobilă deschis astăzi în Turda este a noua locație inaugurată în acest an, iar alături de showroom-urile din Sibiu și Timisoara, deschise în ultimele luni, ne consolidează prezența în vestul și centrul țării. Continuăm extinderea rețelei de magazine Spectral Mobilă cu noi deschideri în Sighetu Marmației sau Moreni și deja am început discuțiile pentru inaugurările de anul viitor”, a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila S.A..

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 400 mp și a necesitat o investiție totală de 250.000 de euro. Spectral Mobila S.A. deține o fabrică în apropierea municipiului Bârlad în care produce o gamă completă de mobilier pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, holuri, băi, birouri sau produse tapițate cum ar fi canapele, fotolii sau colțare. Astfel clienții magazinelor Spectral Mobilă își pot mobila întreaga locuință cu produse fabricate exclusiv în România.

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila S.A. sunt comercializate printr-o rețea de șapte magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 25 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Botoșani, Brăila, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Întorsura Buzăului, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos, Târgu Jiu, Timișoara și Turda și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie (www.spectral.ro), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro, altex.ro, vivre.ro, cel.ro, elefant.ro sau esteto.ro.

 

Sursa: Economica.net

Lasa comentariu