Spectral Mobilă a investit 110.000 de euro într-un nou sistem de producere a energiei electrice prin panouri fotovoltaice

Publicat de Spectral 16.12.2022 0 Comentarii

Spectral Mobilă a investit 110.000 de euro într-un nou sistem de producere a energiei electrice prin panouri fotovoltaice

 

 

Investiţia totală în cele 5 instalaţii de producere a energiei electrice din surse regenerabile a ajuns la 360.000 euro şi cuprinde 972 de panouri fotovoltaice ce au fost montate pe 5 dintre cele 14 hale din incinta fabricii deţinută de Spectral Mobila SA în apropiere de Bârlad, conform unui comunicat remis redacţiei. Suprafaţa acoperită de panouri este de aproximativ 2.000 mp.

 

"Prin această nouă investiţie am făcut încă un pas în a ne asigura independenţa energetică care să ne confere o stabilitate sporită la incertitudinile dintr-o piaţă atât de imprevizibilă. Pentru acest lucru mai avem un pas de făcut şi anume să obţinem calitatea de prosumator pentru a putea injecta în reţeaua naţională surplusul de energie electrică produsă atunci când condiţiile meteo sunt favorabile şi producem mai mult decât consumăm sau în afara programului de lucru. Suntem optimişti că în cel mai scurt timp vom reuşi să devenim prosumator." a declarat Dan Dodiţă, director executiv al Spectral Mobila SA.

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o reţea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, Bucureşti, Buzău, Călăraşi, Galaţi, Râmnicu Sărat şi Tecuci, 17 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Braşov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focşani, Iaşi, Mangalia, Olteniţa, Piteşti, Săcele, Sebeş, Slatina, Slobozia, Suceava şi Târgu Jiu şi în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga ţară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată ţara prin magazinul on-line deţinut de companie ( www.spectral.ro ), dar şi pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro , vivre.ro , cel.ro , elefant.ro sau esteto.ro, se mai arată în comunicat.

 

Sursa: Bursa

Lasa comentariu