SPECTRAL MOBILA a prezentat, în premieră, produse de tapițerie și mobilier pentru baie

Publicat de Spectral 11.10.2023 1 Comentarii

SPECTRAL MOBILA a prezentat, în premieră, produse de tapițerie și mobilier pentru baie

 

 

Producția de tapițerie și mobilier pentru baie a fost lansată în acest an, iar piesele realizate au fost expuse pentru prima dată de SPECTRAL MOBILA la BIFE-SIM 2023, între 21-24 septembrie.

 

SPECTRAL MOBILA este unul dintre cei mai mari producători de mobilier din PAL melaminat și MDF din zona Moldovei. Fabrica este situată în apropierea municipiului Bârlad și reprezintă una dintre cele mai mari investiții locale cu capital integral privat.

 

Gama de produse este una completă și cuprinde piese de mobilier pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, holuri, băi, birouri și alte piese de mic mobilier.

 

Are 7 magazine proprii și 27 magazine în sistem de franciză sub brandul SPECTRAL MOBILA în Adjud, Bacău, Baia Mare, Bârlad, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Buzău, Calafat, Călărași, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Galați, Iași, Întorsura Buzăului, Mangalia, Moreni, Oltenița, Pitești, Râmnicu Sărat, Săcele, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmației, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos, Târgu Jiu, Tecuci, Timișoara si Turda. Compania îți comercializează produsele și printr-o rețea de distribuitori care cuprinde peste 100 de magazine în toată țara. Asigură livrarea produselor către partenerii săi în cel mai scurt timp datorită stocurilor mari de produse finite și a parcului auto propriu format din mai multe autoutilitare moderne.

 

Sursa: Revista Mobila

1 Comentarii

Angel17:
03.01.2024, 01:22:34 PM, www.anchorcrete.net
Raspunde

I want to buy some of this furniture. Any idea how?

Lasa comentariu