Spectral Mobilă atinge pragul de 5 milioane de euro cifră de afaceri și se extinde

Publicat de Spectral 31.01.2022 0 Comentarii

Spectral Mobilă atinge pragul de 5 milioane de euro cifră de afaceri și se extinde

 

 

Producătorul de mobilă Spectral Mobilă, care deține o fabrică în județul Vaslui, a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri netă de 5 milioane de euro, în creștere cu 21% față de cea din 2020. 

 

“În 2021 am deschis 6 magazine Spectral Mobilă și am continuat investițiile în creșterea capacității de producție prin achiziția de noi utilaje pentru fabricarea mobilei, lucruri care ne-au permis să avem o creștere de peste 20% a cifrei de afaceri față de anul precedent. Deși anul 2020 a fost unul marcat de pandemie și de perioade de lockdown în care nu am putut activa la capacitate normală, am reușit să avem de asemenea o creștere a cifrei de afaceri, deci creșterea din 2021 nu se datorează unui an 2020 mai slab, ci se alătură ultimilor 10 ani în care am avut creșteri ale cifrei de afaceri față de anul precedent. 

 

Pentru anul 2022 ne-am propus să deschidem alte 6 magazine noi Spectral Mobilă, iar până la Paște sunt deja programate 4 inaugurări în Brașov, Oltenița, Sebeș și Focșani. Ca să putem susține creșterea vânzărilor am început deja construcția de la zero a unui nou depozit de produse finite de 600 de metri pătrați, suprafață cu care vom depăși 3.000 de metri pătrați de spații de depozitare”, a declarat Dan Dodiță, director executiv al companiei.

 

Produsele sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă, în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 11 magazine Spectral Mobilă în franciză, în Bacău, Baia Mare, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Iași, Mangalia, Pitești, Săcele, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu, și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

 

Sursa: Profit.ro

Lasa comentariu