Spectral Mobilă continuă extinderea

Publicat de Spectral 02.07.2024 1 Comentarii

Spectral Mobilă continuă extinderea

 

 

Spectral Mobilă a inaugurat, în Bistrița, al 38-lea magazin Spectral Mobilă din România. Magazinul va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila SA.

 

Suntem pe ultima sută de metri și cu construcția centrului logistic din apropierea fabricii, care va avea o suprafață de depozitare de peste 3.500 mp”, spune Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila SA.

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 300 mp și a necesitat o investiție totală de 200.000 de euro. Recent, compania a început construcția unui centru logistic format din 6 hale, cu o suprafață totală de depozitare de peste 3.500 metri pătrați. Investiția în noua locație va ajunge la 8,5 milioane de lei, iar 6,5 milioane provin dintr-un credit obținut de la UniCredit Bank. Centrul logistic este amplasat în apropierea fabricii pe care compania o deține în Tutova, județul Vaslui, iar după finalizarea lucrărilor, amplasamentul pe care va funcționa fabrica va depăși 37.000 metri pătrați. Spectral Mobila SA deține o fabrică în apropierea municipiului Bârlad. Spectral Mobila SA a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri netă de 5,8 milioane de euro, în creștere cu 16% față de cea din 2021.

 

Sursa: Profit.ro

1 Comentarii

Call Girl In Vasant Kunj:
Raspunde

They are troubled by mental stress and loneliness. If you are having the same bad experience then don't worry because you are in Vasant Kunj city where no one gets disappointed.

Lasa comentariu