Spectral Mobilă continuă extinderea

Publicat de Spectral 03.06.2024 0 Comentarii

Spectral Mobilă continuă extinderea

 

 

Spectral Mobilă a inaugurat, în Miercurea-Ciuc, al 37-lea magazin. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză.

 

“Am reușit să inaugurăm magazinul Spectral Mobilă din Miercurea Ciuc, primul din județul Harghita. Pentru no,i acoperirea unei zone în care nu eram prezenți este un motiv de satisfacție în plus deoarece ne dorim să ajungem cu magazine fizice cât mai aproape de toți potențialii noștri clienți. Continuăm să investim în extinderea rețelei Spectral Mobilă si vor urma deschideri de noi magazine și în alte județe în care nu suntem prezenți, cum ar fi Bihor sau Bistrița-Năsăud.” a declarat Dan Dodiță, director executiv.

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 450 mp și a necesitat o investiție totală de 250.000 de euro.

 

Recent, compania a început construcția unui centru logistic format din 6 hale, cu o suprafață totală de depozitare de peste 3.500 metri pătrați. Investiția în noua locație va ajunge la 8,5 milioane de lei, iar 6,5 milioane provin dintr-un credit obținut de la UniCredit Bank. Centrul logistic este amplasat în apropierea fabricii pe care compania o deține în Tutova, județul Vaslui, iar după finalizarea lucrărilor, amplasamentul pe care va funcționa fabrica va depăși 37.000 metri pătrați.

 

Spectral Mobila SA deține o fabrică în apropierea municipiului Bârlad.

 

Spectral Mobila SA a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri netă de 5,8 milioane de euro, în creștere cu 16% față de cea din 2021.

 

Sursa: Profit.ro

Lasa comentariu