Spectral Mobilă continuă extinderea și pregătește încă șapte showroom-uri

Publicat de Spectral 14.03.2024 0 Comentarii

Spectral Mobilă continuă extinderea și pregătește încă șapte showroom-uri

 

 

Producătorul de mobilă Spectral Mobilă, care deține o fabrică în județul Vaslui, a inaugurat al 35-lea magazin din România. 

 

“Magazinul din Cluj-Napoca este primul dintr-o serie de șapte showroom-uri care vor fi inaugurate în prima jumătate a anului. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză de partenerul care deține și magazinul Spectral Mobilă din Sighetu Marmației.” a declarat Dan Dodiță, director executiv.

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 350 mp și a necesitat o investiție totală de 200.000 de euro.

 

Recent, compania a început construcția unui centru logistic format din 6 hale, cu o suprafață totală de depozitare de peste 3.500 metri pătrați. Investiția în noua locație va ajunge la 8,5 milioane de lei, iar 6,5 milioane provin dintr-un credit obținut de la UniCredit Bank. Centrul logistic este amplasat în apropierea fabricii pe care compania o deține în Tutova, județul Vaslui, iar după finalizarea lucrărilor, amplasamentul pe care va funcționa fabrica va depăși 37.000 metri pătrați.

 

Spectral Mobila SA deține o fabrică în apropierea municipiului Bârlad în care produce o gamă completă de mobilier pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, holuri, băi, birouri sau produse tapițate cum ar fi canapele, fotolii sau colțare. Astfel clienții magazinelor Spectral Mobilă își pot mobila întreaga locuință cu produse fabricate exclusiv în România.

 

Spectral Mobila SA a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri netă de 5,8 milioane de euro, în creștere cu 16% față de cea din 2021. 

 

Produsele fabricate sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 28 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Botoșani, Brăila, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Cluj-Napoca, Focșani, Iași, Întorsura Buzăului, Mangalia, Moreni, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmației, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos, Târgu Jiu, Timișoara și Turda și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie, dar și pe mai multe platforme de tip marketplace.

Sursa: Profit.ro

Lasa comentariu