Spectral Mobilă deschide al treilea magazin în luna martie, cu o investiție de 200.000 de euro

Publicat de Spectral 31.03.2023 0 Comentarii

Spectral Mobilă deschide al treilea magazin în luna martie, cu o investiție de 200.000 de euro

 

 

Spectral Mobila SA a inaugurat pe 31 martie, în Galați, un nou magazin Spectral Mobilă în urma relocării vechiului magazin din oraș. Noua locație este deținută în mod direct de companie, nefiind una administrată în sistem de franciză cum au fost magazinele deschise în ultimii trei ani. 

 

Magazinul deschis pe strada Brăilei nr. 258 bis va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila SA.

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 250 mp și a necesitat o investiție totală de 200.000 de euro.

 

Spectral Mobila are în plan și construcția unei noi fabrici de produse tapițate – canapele, colțare, fotolii și altele – pe un teren de 2 hectare achiziționat anul trecut în apropierea fabricii din Tutova, județ Vaslui.

 

"În ultimii cinci ani showroom-ul nostru a funcționat într-un centru comercial, iar odată cu terminarea contractului de închiriere ne-am dorit să revenim într-un spațiu stradal cu o vizibilitate mai bună prin care să fim mai aproape de clienții noștri." Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila SA

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 19 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Botoșani, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Slatina, Slobozia, Suceava, Târgu Frumos și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie, dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro, vivre.ro, cel.ro, elefant.ro sau esteto.ro.

 

Sursa: Retail.ro

Lasa comentariu